Grillhouse By Onsz

Over Onsz.

“Wanneer ik onze gasten zie genieten van de gerechten die door ons zijn geserveerd maakt me dit trots, niet alleen op Robin maar ook op ons grillhouse zelf.” – Aurelia

Onsz Restaurant.

De beste STEAKS & RIBS van Helmond e.o. sinds 2015

Na het besluit te hebben genomen een nieuw grillhouse te openen moest er vanzelfsprekend een naam worden verzonnen. Iets unieks, iets wat de mensen onthouden. Onze naam is ontstaan in het prachtige zuiden van Spanje. Op een warme zonnige dag waren Robin en Aurelia aan het speculeren over een naam voor de nieuwe onderneming. Brabantse gezelligheid staat ook voor het uitnodigen van anderen om te komen eten. Vaak viel het ‘’komen jullie bij ons eten?’’ of ‘’zullen we bij ons afspreken?’’ weer.

Bij ons, twee woorden die staan voor gezelligheid. Nodig mensen bij je uit, maak er een fijne dag en/of avond van en je hebt een toptijd. Bij ons leek ons de perfecte naam. De naam is toen in een modern jasje gestoken en By Onsz was geboren. Inmiddels een begrip in Brandevoort en ver daarbuiten. Iets waar wij trots op zijn. Dagelijks werken we hard om on(s)ze naam nog beter te maken. Goede kwaliteit leveren met vers eten, een uitzonderlijke service bieden en gezelligheid. Dat zijn onze kernwaarden.

5 jaar Grillhouse By Onsz

De beste STEAKS & RIBS van Helmond e.o sinds 2015

1 November 2020 bestonden wij alweer 5 jaar. Jaren waarin we hebben genoten en vooral geleerd. Door ervaring op te bouwen weten we een nog betere beleving te creëren voor onze gasten. De afgelopen jaren hebben we een flinke groei doorgemaakt, waar we trots op mogen zijn. Waar we in 2015 met z’n tweeën begonnen is ons bedrijf uitgegroeid tot een volwaardige horecaonderneming met 11 man personeel.

Dag-in-dag-uit zet iedereen zich hartstikke hard in voor onze zaak, ook in deze moeilijke tijden. We hebben voor 5 jaar bijgetekend, een mooi vooruitzicht. Wij hopen de komende jaren veel nieuwe gasten te mogen verwelkomen, nog meer te leren en nog meer mensen te laten genieten.

Gratis wifi voor alle gasten

Vraag het wachtwoord aan de bediening

Robin Wegereef

Eigenaar / Chef-kok

Als 14-jarige jongen ben ik begonnen in de horeca, de branche waar ik verliefd op ben geworden. Na verschillende functies binnen de horeca te hebben bekleed, vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Na jarenlang gedroomd te hebben van een eigen horecaonderneming is dit werkelijkheid geworden. Een eigen steakhouse waar ik al mijn ervaring en passie in kwijt kan. Een huiselijke sfeer creëren waar iedereen zichzelf thuis voelt, Brabantse gezelligheid en geweldige gerechten op tafel zetten!

Aurelia Wegereef

Gastvrouw

Door mijn relatie met Robin ben ik ook van de horeca gaan houden. Het is ook mijn passie geworden. Als gastvrouw van By Onsz krijg je mij als eerste te zien. Het is mijn doel om jullie een topavond te bezorgen. Een goede en snelle service, waar niemand over het hoofd wordt gezien.

Scroll naar boven