Grillhouse “By Onsz” Helmond Brandevoort

Grillhouse “By Onsz” Helmond Brandevoort

Het ontstaan van Grillhouse By Onsz in Brandevoort.

Waarom ONSZ?
Wij waren op een zonnige dag, in het zuiden van Spanje, aan het speculeren over een leuke naam voor ons nieuw te openen Grillhouse. wij spraken vooral over ‘ons’.  Mensen zijn belangrijk bij ons.  We praten over “kom maar bij ons eten” en “we spreken wel bij ons af”.  Het woordje bij ‘ons’ ligt lekker in de mond. Echter wilden we de naam in een modern jasje steken en dus kan het niet anders dan “By Onsz” worden.

Onze belangrijkste kernwaarden zijn: goede kwaliteit en vers eten, geweldige service en gezelligheid in Brandevoort.

Robin Wegereef (Chef-kok)
Na jaren dromen is het werkelijkheid geworden: mijn eigen steakhouse!! Al op 14-jarige leeftijd ben ik begonnen in de horeca. Tijdens het beoefenen van diverse functies heb veel ervaring opgedaan in diverse horeca gelegenheden. Nu is het tijd voor de voor mij persoonlijk logische vervolgstap: een eigen onderneming waar ik al mijn ervaring in kwijt kan. Mijn passie voor goed vlees wil ik graag met jullie delen. Daarnaast wil ik een huiselijke sfeer creëren waar men zicht thuis kan voelen. En dit alles tijdens van lunch en diner!

Aurelia van der Stam (Gastvrouw)
Als de vriendin van de Chef-kok word je aangestoken door de passie. Het presenteren van de lekkere gerechten van Robin maakt mij trots. En dan vervolgens de  gezichten te zien van de gasten die genieten van het eten is ontzettend leuk. Ik ben het visitekaartje van ons restaurant. En daar heb ik ontzettend veel zin in! Het de gasten naar de zin te maken en een gezellige huiselijke sfeer creëren, dat is mijn passie.

Robin en Aurelia

Robin Wegereef

Robin Wegereef - Chef-kok

Aurelia Wegereef- van der Stam

Aurelia Wegereef- van der Stam - Gastvrouw

Onze openingstijden

dinsdagSTEAK NIGHT
11:30 – 21:30
Woensdag
11:30 – 21:30
donderdagSPARERIB NIGHT
11:30 – 21:30
vrijdag
11:30 – 21:30
zaterdag
11:30 – 21:30
zondag
11:30 – 21:30

Grillhouse By Onsz maakt gebruik van lekkere cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.